Ripple Maker – cafeaua pentru geek-ul din tine

Home $ Articole $ Recomandări $ Ripple Maker – cafeaua pentru geek-ul din tine

by | Jan 27, 2016 | Recomandări

Tehnologia si-a facut loc si in lumea cafelei. Nu in modul de preparare sau prajire, acolo unde oamenii au dezvoltat de mult metode si tehnologii, ci in arta latte-ului. Cu totii stim ca o cafea e mai “gustoasa” daca vine insotita si de un model atractiv pe spuma de lapte. De inimioare si floricele ne-am cam saturat – e ca si cum ne-am duce la o galerie de arta si am vedea aceleasi exponate, semnate de artisti diferiti.

In ajutor u sarit cei de la Coffee Art, care au lansat Ripple Maker – un aparat de cafea care poate sa “printeze” pe spuma cafelei cam orice ne dorim noi. Tot procesul este realizat cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe iOS sau Android. Ba mai mult, in timp ce clientii isi comanda cafeaua, pot comanda si modelul pe care vor sa-l admire inainte de a-si savura cafeaua. Sau, daca se simt norocosi, se lasa pe mana “artistului”, care sa ii suprinda cu un model inedit.
Posibilitati sunt nenumarate, idei sa avem!

Stim deja ca nu mai e mult pana cand o sa apara prima cerere in casatorie cu ajutorul unei cesti de cafea, aar pana atunci, afla mai multe despre Ripple Maker.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!