Dracula pe Gheață @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ Dracula pe Gheață @ Sala Polivalentă

by | Jan 29, 2016 | Articole

Update: Spectacolele DRACULA PE GHEAȚĂ pe care Teatrul pe Gheață din Sankt Petersburg urma să le susțină pe 20 aprilie la Sala Palatului din București și pe 22 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se anulează. Decizia este determinată de interesul scăzut al publicului pentru acest gen de spectacol și implicit de volumul mic de bilete vândute.
Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Dracula pe Gheață
Teatrul pe gheață din Sankt-Petersburg

În rolurile principale, medaliații olimpici la patinaj Tomáš Verner, Surya Bonaly și Phillippe Candeloro.

Bazat pe nemuritoarea poveste a lui Bram Stoker, spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ are premiera mondială în țara de origine a lui Vlad Țepeș, cel care a inspirat mitul Contelui Dracula. La sfârșitul secolului al XIX-lea, tânărul avocat Jonathan Harker și logodnica sa Mina fac planuri de căsătorie. Însă Jonathan trebuie să-și părăsească iubita și să ajungă în Transilvania pentru a se întâlni cu un conte ciudat care vrea să achiziționeze o proprietate la Londra.

Campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decoruri fabuloase, ample instalații video, vampiri ce zboară deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete și efecte speciale, completate de muzică, toate recreează legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula și a sa poveste de dragoste eternă.

Coloana sonoră a spectacolului DRACULA PE GHEAȚĂ a fost creată de talentatul compozitor Alexey Galinsky, care are în portofoliu succese precum spectacolele pe gheață “Prințesa Anastasia”, „Alice în Țara Minunilor”, „Spărgătorul de Nuci” și „Lord of Darkness”. Alexey este co-semnatar pentru “Olympia”, muzica special creată pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și 330 lei. Presale: până pe 15 februarie inclusiv, toate categoriile de bilete, mai puțin VIP, au 15% discount. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!