JazzyBIT @ Cinema Victoria

by | Feb 5, 2016 | Articole

JazzyBIT 

JazzyBIT este un trio instrumental format din Teodor Pop Iuliu, Mihai Moldoveanu și Szabó Csongor-Zsolt. Trupa s-a format în 2011 când Teodor și Mihai au început acest proiect, urmând ca în toamna aceluiași an toboșarul Zsolt să li se alăture.

În deschiderea concertului participanții vor putea degusta arome bogate ale viței românești, iar apoi vor putea asculta în premieră cel mai nou album al timișorenilor de la JazzyBIT, Horizon!

Biletele pentru a cincea ediție Jazz and Wine costă 30 de lei și asigură accesul atât la degustarea de vin, cât și la concertul de jazz susținut de JazzyBIT. Acestea pot fi achiziționate online de pe Biletmaster.ro, sau offline, de la Agenția Teatrală și Cinema Victoria.

Au început să susțină concerte în 2012 și de atunci au cântat atât în țară cât și străinătate pe scenele unor renumite festivaluri și concursuri de jazz precum: Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Garâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucuresti, Campina Jazz-Rock Festival, Sibiu Festivalul Internațional de Jazz, Târgu Mureș International Student Jazz Festival, Jazz in the Park Cluj-Napoca. În 2014 au fost finaliști ai concursului European Jazz Award din Italia.

Repertoriul lor este format în întregime din compoziții proprii.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/DUA” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Teodora-Diana Vandor.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This