The Beard Run @ Cetățuia

Home $ Sport $ The Beard Run @ Cetățuia

by | Feb 5, 2016 | Sport

The Beard Run – Crosul Treptelor

Beard Brothers aduce un element nou în competiţiile sportive din Cluj : primul cros organizat pe trepte.
Sport, adrenalină, competiţie, susţinute acerb de o atmosfera prietenoasă cu muzică şi mult ceai cald- cam asta va pregătim.
Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie. Startul se va da de sus, de pe platou cu o alergare scurtă pe 200m, coborâre şi urcare trepte, câte 3 ture.

100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul 8 a asociaţiei Beard Brothers: The Beard Mobile. Campania The Beard Mobile are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini, care să fie transformată in taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

Regulament 
1. Alergătorii trebuie să aibă cel puțin 16 ani împliniți. Concurenții cu vârsta sub 16 ani trebuie să aibă acordul scris al unui părinte pentru a participa la cros;
2. Alergătorii trebuie să facă dovada plății taxei de înscriere;
3. Fiecare participant va semna o declarație pe propria răspundere.
Taxa de participare*: 40 lei
Plata taxei de participare se face în contul Asociației Beard Brothers, deschis la Banca Transilvania, numarul: RO58BTRLRONCRT0249735201. Trimiteți confirmarea plății la adresa de email [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!