BeardIn @ Rounders Poker Lounge

by | Feb 9, 2016 | Articole

BeardIn Poker Tournament

Barbosii de la Beard Brothers fac cartile si dau startul unui turneu caritabil de poker: 12 mese, 10/10 jucatori, Buy-in 100 lei, Rebuy 100 lei – nelimitat, intrare libera in club si mult profesionalism.

Turneul are scop caritabil si face parte din campania numărul 8 a asociaţiei Beard Brothers: The Beard Mobile. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini, care să fie transformată in taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu
deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

Se bluffeaza, se face raise, uneori chiar re-raise si tot ce este necesar pentru The Beard Mobile, mai putin jocul pe-o mana. Vor juca pe-o mana doar nonconformismul si determinarea barbosilor si profesionalismul personalului de la Rounders.

Rounders Poker Lounge Cluj Napoca este cel mai mare club de poker live din Transilvania si unul dintre cele mai apreciate cluburi din tara. Este un loc elegant in centrul orasului, unde se organizeaza turnee de poker si jocuri de cash. Se pune accentul pe eleganta si profesionalism, oferind jucatorilor un loc placut de petrecere a timpului.

Beard Brothers este probabil cel mai neconvențional ONG din România, inființat in 2013 in Cluj-Napoca, care are ca scop principal lupta importiva discriminării de orice fel. În cei doi ani de activitate, asociația a reușit să ducă la bun sfârșit 7 campanii mari și multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This