Ingrid Vlasov, designer-ul care le-a îmbrăcat pe Lady Gaga și Rihanna, vine la The Woman

Home $ Știri Cluj $ Ingrid Vlasov, designer-ul care le-a îmbrăcat pe Lady Gaga și Rihanna, vine la The Woman

by | Feb 9, 2016 | Știri Cluj

Ingrid Vlasov, singurul designer român invitat consecutiv la Săptămâna Modei din Paris va participa în 10 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman, ce va reuni la Cluj-Napoca peste 300 de femei lider din România.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul modei, design-ului și al decorațiunilor interioare, pasiunea sa a fost recunoscută și la nivel internațional, creațiile lui Ingrid Vlasov fiind purtate de celebrități precum Lady Gaga sau Rihanna. Colecțiile sale vestimentare au fost prezentate de-a lungul timpului la Săptămâna Modei din Paris, alături de Chanel, Valentino sau Alexander McQueen.

Designer-ul român a studiat la Istituto Europeo di Design Roma, iar după finalizarea studiilor, prin muncă și determinare, Ingrid s-a întors în țară pentru a-și lansa în 1995 propriul brand, devenind în foarte scurt timp un nume de referință în moda românească. În plan comercial, produsele Ingrid Vlasov se regăsesc în magazine importante precum Maria Luisa Paris sau Luisa Via Roma. În prezent, cele mai noi proiecte sunt ingridvlasovshop.com – magazin online și ingridvlasovstyle.com – un blog prin care Ingrid împărtășește din experiența sa tuturor celor care vor să-și rafineze stilul.

Atunci când vorbește despre ea, Ingrid Vlasov se caracterizează prin creațiile sale și profesia care o definește: „Oamenii au pasiuni. Unii și le transformă în profesie. Eu îi numesc norocoși. Fac parte dintre ei”.

Peste 10 speakeri vor participa la cea mai importantă conferință de leadership feminin din Cluj-Napoca precum: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Mihaela Gînju (Partener&Director Executiv Erudio), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS România), Cristina Săvuică (Country Manager Lugera), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania și Bulgaria) și Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON România&Moldova). Înscrierile la eveniment continuă pe site-ul www.thewoman.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!