Marius Ancuța prezintă meciul de snooker dintre John Higgins și Ken Doherty

Home $ Sport $ Marius Ancuța prezintă meciul de snooker dintre John Higgins și Ken Doherty

by | Feb 11, 2016 | Sport, Știri Cluj

Meciul demonstrativ dintre John Higgins și Ken Doherty din Cluj-Napoca va fi prezentat de una din cele mai avizate voci ale snookerului în România, Marius Ancuța. Confruntarea dintre The Wizard of Wishaw și Crafty Ken are loc pe 4 martie, la Sala Sporturilor Horia Demian, în cadrul Betfair Romania Snooker Days.

Marius Ancuța este unul dintre cei mai buni comentatori de snooker din Romania, recunoscut drept o voce documentată și profesionistă a Eurosport-ului, care, alături de partenerul său de comentariu, campionul național Daniel Bontea, pune în valoare snooker-ul, dându-i un farmec aparte. Indiferent că vorbim de Campionatele Mondiale sau de turneele majore europene sau asiatice, toți campionii au intrat în casele și inimile românilor prin intermediul vocii sale și al Eurosport-ului.

Duo-ul Ancuța – Bontea își împarte simpatia între doi campioni ai snookerului: Jimmy White este jucătorul preferat al lui Marius Ancuța, iar Ken Doherty al lui Daniel Bontea. M. Ancuța consideră că Ronnie O’Sullivan este, pe lângă un jucător fantastic, mai ales un mare vector de simpatie și imagine pentru snooker-ul mondial, atrăgând prin dinamismul lui o mulțime de noi spectatori înspre acest sport. Chiar şi aşa, nu ratează nicio ocazie să-l critice când e cazul. Un pasionat al sportului pe care îl comentează și îl joacă, Ancuța consideră că snooker-ul este un sport al minții și al răbdării.

“Prezența celor doi campioni la un interval atât de scurt după vizita lui Ronnie și a campionului mondial în exercițiu, Stuard Bingham, confirmă faptul că România ajunge, deși târziu, în atenția lumii snookeristice. Ceea ce Eurosportul a sădit în sufletul românilor, în aceste vremuri înflorește. Felicit din inimă sectorul privat ce a hotărât să se implice în răspândirea fenomenului și în țara noastră.” spune Marius Ancuța.

Biletele pentru meciul demonstrativ sunt disponibile online pe Biletmaster.ro (bit.ly/Bilete_Snooker), la casa de bilete a Teatrului Național, în Iulius Mall și la Snooker Club Cluj.

Detalii despre eveniment găsiți aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!