Fed Cup: România – Germania @ Sala Polivalentă

Home $ Sport $ Fed Cup: România – Germania @ Sala Polivalentă

by | Feb 11, 2016 | Sport

România – Germania

Meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas se va juca la Cluj-Napoca pe 16 și 17 aprilie 2016.

”Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură”.

Biletele pentru întâlnirea România – Germania, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas, sunt disponibile, începând de astăzi, 24 februarie 2016, ora 13.00, pe site-ul www.eventim.ro și în rețeaua Eventim, inclusiv casieria Eventim din Iulius Mall Cluj.

Preţul unui bilet este de 90 de lei/zi. Pentru acest meci nu sunt disponibile abonamente.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă(16 aprilie), urmând ca duminică(17 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!