Roberto Fonseca @ Filarmonica

Home $ Articole $ Roberto Fonseca @ Filarmonica

by | Feb 13, 2016 | Articole

Roberto Fonseca – premieră la Cluj

Evenimentul face parte din turneul internațional de promovare a celui mai recent album al solistului, intitulat „At Home”. În formula Roberto Fonseca Trio, artistul și cei doi prieteni ai săi, Ramses Rodriguez și Yandy Martinez, vor interpreta melodii cu ritmuri de jazz cubanez și pronunțate influențe exotice, menite să încânte orice audiență.

Biletele pentru concert sunt disponibile la prețuri cuprinse între 65 și 135 de lei și pot fi achiziționate de la Biroul Diesel Events (P-ța Unirii 10, Cluj-Napoca) sau online, de pe website-urile dieselevents.ro, eventim.ro și biletmaster.ro.

În cei peste 25 de ani de carieră muzicală, Fonseca a făcut parte din orchestra condusă de Ibrahim Ferrer, a cântat alături de Buena Vista Social Club și a concertat împreună cu alte nume sonore din lumea jazz-ului, precum: Omara Portuondo, Javier Zalba, Anga Diaz, Augusto Enriquez, Asa Feeston, Carlinhos Brown. În 2009, s-a dedicat unui proiect care a reunit muzicieni cubanezi și africani, reușind să obțină o bine-meritată nominalizare la premiile „Grammy” pentru combinarea acordurilor acustice și electrice din piesa „Yo”. Fonseca nu este străin nici de lumea filmului sau de cea a modei, contribuind, prin tehnici și idei unice, la explorarea creativității artistice.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!