Târgul de Turism Touristica @ Polus Center

Home $ Articole $ Târgul de Turism Touristica @ Polus Center

by | Feb 13, 2016 | Articole

Târgul de Turism Touristica 11-13 martie

Cele mai importante agentii de turism din tara, precum si reprezentante turistice din strainatate vin in intampinarea iubitorilor de vacante cu oferte si reduceri pentru nenumararte destinatii estivale.

Accesul publicului la târg este gratuit, iar orarul de vizitare este de vineri până duminică, între 10:00 și 22:00.

Rezervările early booking, reducerile de pana la 50% la vacantele din vara lui 2016 si gama larga de oferte sunt principalele caracteristici ale ediției de primavara a Targului de Turism TOURISTICA.
In perioada 11-13 Martie 2016, la Polus Center, Targul de Turism Touristica se bucură deja de 13 ediții de un real succes, atât în rândul vizitatorilor, cât și în rândul tour operatorilor.

Cele mai importante agentii de turism din tara, precum si reprezentante turistice din strainatate vin in intampinarea iubitorilor de vacante cu oferte si reduceri pentru nenumararte destinatii estivale.

Pentru o vacanta de vara reusita in Zakynthos, gasiti oferte First Minute incendiare cu pana la 40% reducere. Un sejur individual de 7 nopti incepand de la 24 €/pers.

Vacanta de 5 stele in Turcia, sejur avion 7 nopti, all inclusive de la 698 €/pers. Iar ca si bonus se ofera transfer privat la hotel.

In Mykonos, Grecia – “insula tuturor” cu plecari in fiecare zi de miercuri, o poti vizita incepand cu 436 Euro/ persoana, 7 nopti, all inclusive.

Mai multe oferte gasiti la standurile agentiilor iar in functie de operatori, reducerile pot sa depaseasca 50%.

Accesul publicului la târg este gratuit, iar orarul de vizitare este de vineri până duminică, între 10:00 și 22:00, în Polus Center, în perioada 11-13 Martie. Târgul de Turism Touristica se află la cea de-a XIV-a ediție și este organizat de agenția de evenimente Libero Events, reunind cele mai bune oferte de vacanță împreună cu cele mai importante agenții de turism din România

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!