SIT [live] / Mihigh / Paul K

by | Feb 15, 2016 | Party

SIT [live] / Mihigh / Paul K

Pret intrare: 20 RON pana la h00.00 / 30 RON dupa h00.00

SIT este rezultatul prieteniei dintre Cristi Cons şi Vlad Caia, un proiect ce a luat naştere acum câţiva ani, cu mult înainte ca aceştia să simtă nevoia unui avanpost de promovare a propriilor capodopere. Acest avanpost a devenit cunoscut sub numele de Amphia, propriul label ce se prezintă cu infinite posibilităţi şi care are drept scop redescoperirea artefactelor pierdute a muzicii electronice prin intermediul unei tehnici futuriste. Amphia este o lume proiectată în mintea creatorului, o lume fără graniţe şi un ocean infinit de forme muzicale şi idei ce se întâlnesc la orizont pentru eternitate. Ambii artişti au multe release-uri spectaculoase, ceea ce face din SIT live un proiect tot mai interesant unde aceștia își pot extinde creativitatea performând împreună.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală masură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice. Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records Romania, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Este adept al muzicii complexe, fiind imposibil să stai nemișcat pe ringul de dans. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/wiv” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This