Diamonds Are Forever | For The Wicked @ The Shelter

by | Feb 20, 2016 | Articole

Diamonds Are Forever | For The Wicked

Acces: 10 lei <22:00> 15 lei

after: Joase ↓ NERUB & ZO

Diamonds Are Forever, dupa o experienta de mai bine de 4 ani, fara sa luam in calcul experienta membrilor sai, tinde sa devina o formatie tot mai matura. Asa e si normal. Daca in anul 2013 lansau cel de-al doilea EP, Momaentum, dar si urmarind parcursul evolutiei lor, putem sa consideram incheierea ciclului acestui material.

Cele doua single-uri lansate ulterior sublineaza acest fapt, ba mai mult insinueaza venirea unui nou material. Cu siguranta 2016 va fi un capitol nou pentru ei. Proaspatul premiu din cadrul METALHEAD Awards 2015 (“Porky”) – pentru cea mai curajoasa formatie romaneasca a anului trecut, nu face decat sa ii ambitioneze, iar acest turneu este un inceput promitator.

For The Wicked este aparitia surpriza a anului 2015, chiar daca acest an ne va ramane mult timp intiparit in minte. Vin cu un sound modern, curat, cu alte cuvinte, au toate ingredientele sa va faca sa ii indragiti. Premiile deja castigate de ei nu fac decat sa justifice acestea, deci nici de cum nu trebuie sa picati in capcana “varstei lor fragede”. Un EP deja lansat “Trust Your Heart” spune multe despre ei.

Primul lor videoclip (“I Will Never”) va fi lansat inainte de acest turneu, prin urmare aveti reteta completa pentru niste concerte excelente.

Evenimente viitoare

Sun 29

Lights On Romania 2020 – Solitude Edition

27 November, 10:00 am - 6 December, 10:00 pm
Sun 29

Online: Traviata de G. Verdi

29 November, 7:00 pm - 1 December, 7:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This