Paula Herlo, “producătorul România, Te iubesc!”, vine la The Woman

by | Feb 25, 2016 | Știri Cluj

Paula Herlo dezvăluie în fiecare duminică, prin intermediul anchetelor de la emisiunea „România, te iubesc!” problemele grave care afectează societatea românească. De 18 ani, de când lucrează la ProTV, a coordonat mai multe campanii de succes printre care Tu ştii ce mai face copilul tău?, câștigătoare a premiului Emmy de la New York. Anul trecut, Paula Herlo a fost desemnată Femeia Anului pentru Jurnalism Social și a primit Premiul pentru Jurnalism în 2012 și 2014.

Tot la The Woman o întâlnim și pe Ștefana Cazan, Sales&Marketing Manager România la Maxx Royal, care reprezintă unul dintre cele mai luxoase resorturi turistice din lume.  De peste 5 ani, Ștefana Cazan aduce în atenția românilor unul dintre simbolurile high-life-ului internațional ca reprezentant pe Europa, dar și prin munca sa în România. Turismul s-a transformat astfel din pasiune într-o profesie satisfăcătoare și plină de provocări. Promovarea Maxx Royal implică nenumărate prezentări ale hotelului în cadrul unor evenimente internaționale prestigioase, organizarea de târguri și petreceri tematice, activități menite să prezinte serviciile exclusiviste ale hotelului, potențialilor clienți atrași de călătorii de înaltă clasă și de servicii destinate unui public cunoscător, cu înalte așteptări.

Larisa Petrini, Health Coach-ul care  a pus bazele reLife, prima platformă de Lifestyle Medicine din România va susține un workshop în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman ce urmărește promovarea unui stil de viață sănătos. De-a lungul carierei, Larisa şi-a dezvoltat expertiza în Personal Branding, Managementul Reputaţiei şi Comunicare de Criză, agenţia pe care o condus-o înregistrând succese importante la cele mai prestigioase competiţii internaţionale precum Cannes Lions sau Sabre Awards.

Femei de succes precum Monica Bîrlădeanu (actriță și antreprenoare), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Ingrid Vlasov (designer vestimentar), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania și Bulgaria), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Loana Comșa (consilier psihologic&coach), Stela Toderașcu (Commercial Marketing Director AVON România&Moldova), Cristina Săvuică (Country Manager Lugera), Maria Metz (Senior Vice President EBS România), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision) și Oana Delia Radu (Director Retail Cluj Raiffeisen Bank) vor participa în calitate de speakeri.

Pentru a promova și recunoaște femeile lider, 10 femei din România vor fi premiate la categoriile The Woman Career Award, The Woman Entrepreneurship Award, The Woman Education Award, The Woman Journalist Award sau The Woman CSR Award în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman. Printre criteriile de selecție se numără și activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obținute. Gala Premiilor va fi moderată de Nina Moldovan (CEO Liberty Technology Park) și Constantin Trofin (realizator TV).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This