WineUp Fair in Transylvania are loc în aprilie la Cluj

Home $ Știri Cluj $ WineUp Fair in Transylvania are loc în aprilie la Cluj

by | Mar 1, 2016 | Știri Cluj

În perioada 01 – 03 aprilie, WineUp Fair in Transylvania transfomă Clujul în capitala vinului și a gastronomiei. Cel mai profesionist și elegant târg de vinuri din România își deschide porțile în mai puțin de o lună, cu 22 de expozanți invitați la standurile WineUp special concepute, cu un program valoros și ofertant de masterclass-uri, cu o serie specială de evenimente de socializare marca WineUp In the City și cu o noutate importantă pentru această ediție: WineUp Official Selection.

A doua ediție WineUp Fair in Transylvania pregătește o suită premium de producători și importatori care își vor expune și promova vinurile calitative. Vizitatorii târgului vor putea nu doar să deguste aceste vinuri, ci să discute în amănunt cu proprietari de crame, oenologi, brand ambasadori, producători care vin la Cluj-Napoca să câștige vizibilitate prin calitatea produselor lor. Lista de expozanți până în acest moment este compusă din: Corcova Roy & Dâmboviceanu, Crama Gîrboiu, Crama Carastelec, Gitana Winery, Chateau Vartely, Liliac, Gramma, Petro Vaselo,  Crama La Salina, Avincis, Aurelia Vișinescu, Vinimondo, Cramele Recaș, Crama Rătești, Crama Oprișor, Alira, Davino, Budureasca, Vitis Metamorfosis. Mai sunt doar câteva nume de anunțat până la târg.

Noutatea acestei ediții o constituie degustarea jurizată WineUp Official Selection, o evaluare de talie națională și internațională a vinurilor din târg, cu un juriu specializat. Din juriul WineUp vor face parte nume recunoscute în lumea vinului la nivel internațional: Master of Wine Essi Avellan din Finlanda, membră a juriului Champagne & Sparkling Wine World Championship, Master of Wine Peter McCombie, membru al juriului International Wine Challenge, Master Sommelier Adam Pawlowski, Elod Adam Wine Educator și Metro District Manager la Kobrand Distribution New York și alții.

Prezența lor la Cluj aduce un plus dezvoltării platformei de educare WineUp Masterclass deoarece fiecare va susține un masterclass specializat pe domeniile lor de expertiză, ceea ce este de apreciat nu doar prin prisma experienței lor profesionale și a renumelui cât și prin disponibilitatea de a-și transmite cunoștințele celor interesați.

Biletele la târg și la masterclass-uri se pot achiziționa online de pe site-ul www.wineup.ro. Pe toată durata târgului, WineUp InfoPoint și WineUp Store vor sta la dispoziția vizitatorilor pentru orice informații și achiziții promoționale de vinuri.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!