Program lunii martie la MiniReactor

Home $ Articole $ Program lunii martie la MiniReactor

by | Mar 3, 2016 | Articole

Sâmbătă, 5 martie, ora 11.00 și 12.30
FABULOASA AVENTURĂ A LUI PIM

Cu și de: Florin Suciu-Buh, Silviu Ruști

A fost odată ca niciodată, într-un tărâm îndepărtat, o Bibliotecă a lumii poveștilor… Tocmai când scriu aceste rânduri, își dau întâlnire pe ascuns cei mai temuți inamici din povești pentru a pune împreună ceva la cale. Din câte se zvonește, vor să alcătuiască o Gașca Răului și să schimbe firul poveștilor ca de fiecare dată să nu mai învingă niciodată Binele! Paznicul poveștilor caută de zor pe cineva care să îi înfrunte. Dar toți eroii sunt prea ocupați cu propriile basme. Un singur cățel obișnuit, simpatic și dornic de aventuri e destul de curajos încât să li se opună. Însă e prea tânăr și neîndemânatic pentru a putea da piept în piept cu Gașca Nebună, care i-a și pregătit o serie de încercări… Cu mic, cu mare, haideți să-l susținem pe cățelul nostru în “Fabuloasa aventură a lui Pim”.

Spectacol recomandat copiilor 4+
O producție Magic Puppet

Sâmbătă, 12 martie, ora 11.00 și 12.30
MUZICANȚII DIN BREMEN

Cu: Enikő Takács, Lucian Rad, Cristina Secăreanu, Dana Bonțidean
Regia: Dana Bonțidean

Vă propunem o călătorie spre Bremen alături de personaje care cred mai mult în instinct decât în rațiune, dar care cu spontaneitatea, naivitatea și inteligența lor ajung la destinație în doar 40 de minute. Joc, adevăr, muzică și bună dispoziție.

Recomandat copiilor: 3+
O producţie a Companiei AnimaArt

Sâmbătă, 19 martie, ora 11.00 și 12.30
Madame Pové 
CAPRA CU TREI IEZI

Madame Pove a început curățenia, dar pentru că primește musafiri neașteptați, își transformă debaraua în culise de basm. Datorită imaginației, tot ce atinge ea în prezența copiilor devine magic și prinde viață, creionând astfel personaje de poveste. Capra cu trei iezi este poate cea mai cunoscută poveste românească. V-ați gândit vreodată cum ar suna ea povestită de unul dintre personaje (un papuc cu nas și urechi)? Nu? V-am făcut curioși? Atunci, deși neașteptați, vă așteptăm la noua întâlnire cu mult îndrăgita Madame Pové!

Recomandat copiilor: 3+
O producţie Mini Reactor

Sâmbătă, 26 martie, ora 11.00 și 12.30
TIC-TAC

Regia: Delia Gavlițchi
Cu: Ramona Atănăsoaie, Florina Filip-Florian, Demeter Ferencz

V-ați întrebat vreodată de ce a apărut timpul și ce face el ? Ei bine, vă așteptăm la spectacolul TIC-TAC unde Moș Timp își face timp să le arate celor mici cum a inventat Ora, Minutul și Secunda pentru a ține pasul cu prezentul mereu schimbător.

Recomandat copiilor: 4+
O producție Mini Reactor

Rezervări: http://www.reservr.net/u/reactor

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!