Street Food Festival @ Aleea Stadionului

Home $ Festivaluri $ Street Food Festival @ Aleea Stadionului

by | Mar 4, 2016 | Festivaluri

Street Food Festival

Street FOOD Festival își dorește să devină un eveniment gustos și elegant, care să ofere publicului o experiență cu adevărat specială prin intermediul vendorilor prezenți la eveniment recunoscuți atât la nivel național cât și internațional, dar și prin intermediul activităților desfășurate pe tot parcursul evenimentului. Așadar, în perioada 7 – 10 Iulie, între 10:00 AM și 1:00 AM, Aleea Stadionului se va transforma în FOOD ROAD-ul din cadrul Street FOOD Festival unde vor fi prezente caravane cu cele mai delicioase preparate, dar şi restaurante locale şi naţionale.

Organizatorii pregătesc şi alte momente speciale printre care: concerte de blues și jazz, cinema outdoor, meniuri pregătite de chefi cunoscuți, Kids Zone pentru familii și copii, Popup Market (în cadrul căruia vor fi exupse produse gourmet cu specific internaţional, dar şi produse bio cu scopul de a încuraja și promova micii producători locali și naționali) și multe alte surprize.

street food festival cluj

Conceptul de Street FOOD a reușit să se afirme în întreaga lume prin ingeniozitatea vendorilor, care au creat adevărate festine culinare în aer liber, reușind să uimească publicul printr-o abordare diferită de cea a servirii standard de restaurant. Bazânduse pe această ingeniozitate, organizatorii vor profita de căldura verii şi de frumusețea străzii Aleea Stadionului, platoul Sălii Polivalente şi Parcul Central, care vor deveni un adevărat paradis culinar, unde mâncăcioșii vor putea servi de la fructe de mare la deserturi și multe alte delicatese, alături de sortimente de bere artizanală sau vinuri din cele mai alese soiuri.

Din dorința de a stârni interesul publicului larg pentru street food, accesul în zona de festival va fi gratuit, însă pentru a degusta preparatele de la standuri, festivalierii vor folosi un card RFID (Radio Frequency IDentification), un card disponibil în zona de festival ce se bazează pe un sistem de plată wireless. Acest card va putea fi alimentat cu sumele dorite de fiecare festivalier în parte, urmând ca banii ce nu vor fi cheltuiți să fie restituiți la finalul Street Food Festival.

Mai multe despre eveniment găsiți aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!