Ultimele înscrieri la The Woman și noi speakeri anunțați

Home $ Știri Cluj $ Ultimele înscrieri la The Woman și noi speakeri anunțați

by | Mar 4, 2016 | Știri Cluj

Conferința de Leadership Feminin The Woman reunește în 10 martie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca peste 350 de participante care vor lua parte la dezbateri din domeniul antreprenoriatului, leadershipului și mediului de afaceri, oferite de femei lider.

”Femeia lider ești tu!” reprezintă tema principală a celei de-a cincea ediții a evenimentului surprinsă prin workshop-uri, prezentări și paneluri de debate. Agenda evenimentului cuprinde o dimineață dedicată workshop-urilor, urmată de sesiuni de dezbateri care se vor axa pe viața unui lider, pașii spre succesul în business, importanța brandingului personal și sursele de finanțare a businessului. Punctul culminant se regăsește în Gala Premiilor, unde 10 femei vor fi premiate pentru activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultatele financiare obținute.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul bancar, Oana Delia Radu este Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank  și are în subordine 16 agenții pe care le coordonează. Din 2011 de când ocupă această funcție, Oana privește clientul ca o sursă de inspirație, încearcă să îl cunoască și să îl ajute în găsirea ofertei bancare potrivite. Un alt exemplu de femeie manager de succes este Daniela Budurea, numită în funcția de Country Director Western Union pentru România şi Bulgariaîn iunie 2014. Ea revine ca lider al operațiunilor de business Western Union pe piețele din România şi Bulgaria după o perioadă de doi ani în care a coordonat segmentul rețelelor de agenți poștali pe zona Europei Centrale şi de Est şi a Europei de Sud.  Cunoscută pentru pasiunea sa pentru antreprenoriat, Oana Țoiu a fondat Social Innovation Solutions, un butiq românesc de facilitare și consultanță în inovaţie și antreprenoriat social. Conceptul Mesteshukar ButiQ, la care a adus un real aport, a fost desemnat unul dintre cele mai bune 10 idei de inovație socială din Uniunea Europeană în 2012.

15 speakeri precum Monica Bîrlădeanu (actriță și antreprenoare), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Ingrid Vlasov (designer vestimentar), Maria Metz (Senior Vice President EBS România), Ștefana Cazan (Sales&Marketing Manager România Maxx Royal), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision) Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Paula Herlo (Senior corespondent și Producător „România te iubesc!”), Loana Comșa (consilier psihologic&coach), Stela Toderașcu (Commercial Marketing Director AVON România&Moldova), Cristina Săvuică (Country Manager Lugera), Larisa Petrini (Health Coach) vor lua cuvântul la eveniment.

Evenimentul este organizat de Libero Events, iar înscrierile au loc pe site-ul www.thewoman.ro, termenul limită fiind 8 martie 2016.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!