Mihai Popoviciu și Akos @ The Shelter

Home $ Party $ Mihai Popoviciu și Akos @ The Shelter

by | Mar 6, 2016 | Party

Mihai Popoviciu și Akos

Fetele au acces liber până la miezul nopții, iar după, 10 lei!
Acess băieți – 10 lei până la miezul nopții, iar după, 15 lei!

Mihai Popoviciu, din Sibiu, România, este considerat unul dintre cei mai inovativi producători de muzică electronică din Europa de Est. S-a născut în România, în 1981, și a fost repede atras de scena rave a anilor ’90, care se răspândea cu rapiditate. . A început să producă muzică în 2001, fiind acaparat de virușii techno și house și i-au trebuit mulți ani de experimente până a ajuns să lanseze primul sau vinil, în 2005, prin label-ul lui Dj Hell, Gigolo Records. De atunci, a adăugat constant câte un capitol la povestea succesului sau personal: proiecte solo, sau cu parteneri precum Markus Homm sau Jay Bliss.

În iunie 2007, EP-ul său “First Contact” a fost lansat la casa de discuri a lui Pascal Feos’, Level Non Zero Recordings. Spre finalul anului 2007, Mihai s-a alăturat familiei Highgrade, alături de Markus Homm și începând de atunci cei doi au avut o mulțime de release-uri de succes: “Deaf Sniper”, “Lagoon”, “Urban Ballroom”. În 2009 activitatea sa discografica s-a intensificat, lansansand materiale la case de discuri foarte apreciate: Fear Of Flying, Hud Traxx, Bang Bang sau Diynamic. Hitul “Bis Co”, produs în colaborare cu Markus și Jay Bliss, a figurat în toate chart-urile muzicale importante, din întreaga Europă și a venit ca o confirmare vis-a-vis de skill-urile sale de producător.

Hipnotizat de sound-ul electronic din 2005, Akos descrie muzica ca fiind o sursă de energie, iubire și inspirație. Disco, house și techno sunt vibrațiile pe care le transmite publicului cu care-i place să experimenteze mereu sunete noi. A început să mixeze prin 2009 în UK unde s-a bucurat de o rezidența la FluidBar, dar debutul său a fost în Clubul Raum din Cluj. Dintre locațiile și evenimentele la care a participat în ultimii 2 ani: Durusa Summer Hills, Delayoa, Pe Ponton, Paradise Garage, Midi, Boiler, The Shelter, Les ECuries, Bistritz Sound, Gazette, Tube, Carioca, Untold, Electric Castle.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!