Partizan @ Fabrica de Pensule

Home $ Articole $ Partizan @ Fabrica de Pensule

by | Mar 9, 2016 | Articole

Partizan [live]

În deschidere, va concerta o talentată tânără trupă clujeană, Funk’e Fetish. Detalii despre bilete, în curând. Formula actuală este: Adrian Pleșca (Artan ) – voce, Răzvan Moldovan (Suedezu’) – chitară & voce, Adrian Borțun – bass, Andrei Bărbulescu – tobe. Acestă formulă este inedită, toți membrii actuali din Partizan fiind și foști membri Timpuri Noi.

Partizan, o altă față a uneia dintre trupele legendare din România, Timpuri Noi, se bucură de admirația publicului de mai bine de un deceniu, așa cum o dovedesc topurile radiourilor, cât și concertele sold-out susținute prin cluburi din întreaga țară.

Albumul “Am cu ce”, devenit un material de referintă în curentul alternativ post-decembrist, este un album viu și pestriț, cu peștișori de aur care ajută scafandri maneliști, cu fete – model, cu bani care rezolvă tot, stil completat de o muzică electronica-rock-post punk, de o agresivitate nemaiauzită în România anilor 2000. Albumul a fost premiat și de MTV Europe, depășind vânzări de 70.000 exemplare.
Single-ul ”Fata mea” a devenit una dintre cele mai de succes piese din muzica autohtonă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!