Masomenos @ Sala Polivalentă

Home $ Party $ Masomenos @ Sala Polivalentă

by | Mar 14, 2016 | Party

Masomenos / Lizz / Paul K

Entry: 30 RON

Un duo funky, Masomenos este reuşitul parteneriat dintre Joan Costes, grafic designer si DJ, şi Adrien de Maublanc, producător şi inginer de sunet. Pe lângă multe iniţiative pline de umor şi culoare, planeta Masomenos va gravita mereu în jurul propriului său soare: muzica.

Pasionat de muzică încă din copilărie, Lizz a început să mixeze de câţiva ani, în scurt timp reușind să se remarce prin originalitate iar producțiile sale să cunoască un succes răsunător. Fiind influențat de producțiile [a:rpia:r], ale lui Ricardo Villalobos sau Fumiya Tanaka, stilul său variază de la minimal techno la dark experimental.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Este adept al muzicii complexe, fiind imposibil să stai nemișcat pe ringul de dans. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/k7a” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!