Ora Pământului @ Piața Unirii

by | Mar 18, 2016 | Articole

Ora Pământului

Evenimentul este creat de către o organizație nonguvernamentală, înființată și condusă de către tineri. Ea se ghidează după sloganul „Open your mind, improve our world” şi are drept scop promovarea şi încurajarea valorilor și activităţilor ONU în rândul tinerilor români, al societății românești și al comunității internaționale, prin intermediul activităţilor desfăşurate.

Ora Pământului este o sărbătoare globală anuală în care oamenii sting lumina și opresc aparatele electrocasnice neesențiale timp de o oră pentru a arăta că le pasă și vor să protejeze viitorul planetei. Promotorul acestei mișcări este World Wide Fund for Nature Australia, o organizație nonguvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

Așadar, pentru sărbătorirea Orei Pământului 2016, Asociaţia Tineretul ONU din România, Filiala Cluj, a pregătit mai multe activităţi de informare și conștientizare a efectelor negative pe care le are folosirea curentului electric în exces asupra planetei noastre. Iluminatul public va fi întrerupt pentru zona în care se va desfășura evenimentul, timp în care Spirit Flames vor oferi o reprezentație de jonglerie cu focul. Cei care vor dori să se alăture campaniei vor lua parte la o activitate captivantă care să nu necesite utilizarea curentului electric.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This