Cluburi, Concerte

Frații Grime @ Euphoria Music Hall

Concert frații Grime

Vali Umbra si Power pe Vinil si-au lansat cel mai proaspat proiect de muzica de pe piata underground – Fratii Grime. Ei si-au lansat si prima piesa single, cu tot cu videoclip – LOCOMOTIVA. În piesă, pe lângă cei 2 membri ai trupei Frații Grime, cântă și Bean MC. Piesa este compusă de AFO.

De ce LOCOMOTIVA?
“Pentru că locomotiva are privilegiul de a sta în față, dar, în același timp, conștientizează responsabilitatea vagoanelor din spate” – Frații Grime

De ce Frații Grime? Ce înseamnă <grime>?
“Este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/H9O” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.