DespiteEverything / Gnarwolves / The Noise Figures / TBA

Home $ Party $ DespiteEverything / Gnarwolves / The Noise Figures / TBA

by | Mar 27, 2016 | Party

DespiteEverything / Gnarwolves / The Noise Figures / TBA

Acces: 15 lei
FUMATUL ESTE INTERZIS

Patru băieți din Atena (Grecia) împart aceleași scene, microfoane, paturi gonflabile și aceeași pasiune pentru călătorii și punk rock, încă din 2008. După lansarea puternicului album de debut ”The Dawn Chorus”, trupa s-a decis să schimbe unul dintre chitariști și să înceapă lucrul pentru viitorul album, ”Trails”, care urmează să fie lansat în martie 2016. În ultimii 5 ani au lansat numeroase EP-uri și au susținut peste 400 de show-uri în toată Europa, SUA și Canada, încluzând partcipări la FEST în Gainesville, Punk Rock Holiday în Slovenia și concerte în cluburi, pivnițe, garaje, baruri și orașe exact ca al tău.

Gnarwolves este o trupă punk-rock din Brighton (UK), alcătuită din trei ”piese”. Aceasta s-a format în noiembrie 2011, iar după ce și-a lansat independent primul EP, Fun Club, a pornit în turneu, în UK și Europa Continentală.  Și-au strâns repede o mulțime de fani, cunoscuți colectiv sub numele de Gnarwolves ”CRU”. In 2015 au călătorit în Australia, Japonia și UK, și au avut show-uri alături de NOFX, The Movielife și Every Time I Die.

In cazul de fata, TBA este o trupa punk fondata in Bucuresti in 2015 ai carei membri nu vor sa isi aleaga un nume serios, doar sa cante si sa transmita un mesaj sincer.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!