Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare

Home $ Articole $ Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare

by | Mar 29, 2016 | Articole

Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare 

Evenimentul este alcătuit dintr-o serie de conferințe menite să ofere studenților informații esențiale despre Phygital Marketing. Conferințele vor fi completate de studii de caz relevante, care vor exemplifica strategiile create și implementate de branduri. Pe lângă conferințe și studii de caz, în cadrul CNSC vor avea loc și workshopuri tematice care vor ajuta studenții să facă trecerea de la partea teoretică a Phygital Marketing la cea practică (fuziunea dintre lumea digitală și cea reală).

Prima conferință, Let’s get phygital!, va avea loc pe 21 aprilie, începând cu ora 10:00, și se va axa pe definirea noțiunii de „Phygital Marketing” și pe surprinderea modului în care conceptul influențează domeniile-cheie asupra cărora are impact. Participanții la această conferință vor avea oportunitatea de a afla nu numai contextul apariției Phygital Marketing, ci și informații despre evoluțiarespectivului concept și despre stadiul său actual în România. Nu în ultimul rând, în cadrul acestei prime conferințe, se va discuta despre legătura existentă între „physical” și „digital”, precum și despre ce implică trecerea de la online la offline în construirea unei campanii.

Prima zi de CNSC va continua, de la ora 13:15, cu cea de-a doua conferință, intitulată Phygital experience. În cadrul acesteia, vor fi punctate principalele tehnici și strategii ce stau la baza conceptului, iar studenții vor avea ocazia să afle ce importanță are Phygital Marketing pentru brand experience și pentru spargerea barierelor Marketingului convențional. Tot în cadrul acestei conferințe,își vor găsi răspunsul întrebări precum „când?”, „cum?” și „de ce?” e bine să apelăm la Phygital Marketing ca strategie de brand, din punctul de vedere al impactului pe care îl are asupra consumatorului.

Începutul celei de a doua zile, 22 aprilie, va fi marcat de conferința U.E. vs. România, care se va desfășura de la ora 10:00. Aceasta va cuprinde o prezentare comparativă atât a modului în care a aparut și s-a dezvoltat conceptul de Phygital Marketing, cât și a atitudinii pe care o au consumatorii din Europa și cei din România în raport cu strategiile abordate. De asemenea, pentru o mai bună înțelegere a modalității în care Phygital Marketing facilitează conexiunea dintre brand și consumator, participanții vor primi exemple de campanii și de branduri ce folosesc această abordare.

Ultima zide CNSC se va încheia cu cea de-a patra conferință, The phygital effect, care va începe la ora 13:15 și va surprinde importanța existenței unei strânse legături între mediul online și cel offline pentru construirea unei imagini de brand pe termen lung. Tot aici vor fi subliniate efectele pe care abordarea tip Phygital o are asupra consumatorului, asupra brandului, precum și asupra relației dintre aceștia. În încheiere, vor fi prezentate o serie de concluzii şi previziuni viitoare ce vizează domeniul.

În cele două zile de eveniment se vor desfășura workshopuri simultane, susținute de către agenții de publicitate și companii, începând cu ora 16:00. Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul www.cnsc.primeromania.ro, la secţiunea Înscrieri și la adresa de email [email protected].Taxa de participare este de 40 RON pentru conferinţe şi studii de caz, iar pachetul complet, care include şi accesul la workshopuri, este de 50 RON. Indiferent de pachetul ales, taxa include accesul la petrecerea din cea de-a doua zi de eveniment şi gustarea din pauze.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!