Inside Stories @ Impact Hub

Home $ Articole $ Inside Stories @ Impact Hub

by | Mar 29, 2016 | Articole

Inside Stories

La aceste evenimente sunt invitați antreprenori care împărtășesc momente definitorii din existența afacerilor lor, de la entuziasmul lansării la momentele grele pe care le-au depășit de-a lungul timpului. Formatul este extrem de interactiv și pornește de la întrebările formulate chiar de participanți. Participarea este gratuita.

”Când vrei să fii antreprenor în România, gândul că va fi ușor este printre ultimele care îți vine în minte. Cu toate acestea, într-un studiu recent realizat de Global Entrepreneurship Monitor și Comisia Europeană, România este prima țară din UE în ceea ce privește intențiile antreprenoriale, 27% dintre români spunând că doresc să pornească pe cont propriu. De asemenea, 52% dintre antreprenori consideră că exemplele de afaceri de succes ale antreprenorilor ar avea un impact mare asupra culturii afacerilor, potrivit Barometrului Antreprenorial Românesc din 2013.” a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj-Napoca.

La prima ediție sunt invitați doi antreprenori clujeni alături de care vor fi dezbătute provocările care apar atunci când lansezi un startup în domeniul hranei și al turismului: Raluca Ciobanu, Manager General Mandala Travel & Răzvan Rusu, fondatorDulceaţalu’ Răzvan. Este necesara inscrierea pe site-ul evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!