Dirty Shirt / God / For the Wicked / Halmyris

Home $ Articole $ Dirty Shirt / God / For the Wicked / Halmyris

by | Apr 1, 2016 | Articole

Dirty Shirt / God / For the Wicked / Halmyris 

Biletele pot fi achiziționate online prin ambilet.ro (print at home) și la intrarea locației, în ziua evenimentului.
– 20 RON, pentru primele 50 de bilete – Sold Out!
– 25 RON, următoarele 100 de bilete
– 30 RON, disponibile la intrare în ziua evenimentului

DIRTY SHIRT este una din cele mai iubite si mai active trupe rock din Romania, al cărei stil unic rezultă din combinarea elementelor rock/metal modern cu influenţe din orizonturi muzicale foarte diverse: folclor, funk, electro, world music, indsutrial, etc.

GOD, trupa de legendă a metalului autohton, una dintre puținele trupe care încă de la începutul activității sale au cântat despre istoria, tradiția, cultura și spiritualitatea strămoșească. Cei 22 de ani de activitate spun totul despre GOD, o trupă cu caracter și personalitate, cu atitudine non conformistă și care nu s-a dat în lături niciodata de a explora teritorii necunoscute. Metal epic și mult folclor tradițional.

FOR THE WICKED este una din cele mai interesante și ambițioase apariții pe scena metal din Romania, dovadă fiind câștigarea a numeroase premii importante în primul an de la infiintare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock și premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania.

Halmyris este o trupă de melodic death metal din Iași ce a luat ființă la sfârșitul lui 2013, iar în anul 2014 fiind lansat EP-ul “Omens of Domination”. La activ au concerte atât pe plan local cât și national (Cluj, Petroșani, Hunedoara, Bacău, Suceava, Tg. Mureș), cântând în deschidere pentru trupe precum GOD,Bucovina, Negură Bunget.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!