Chitaristul lui Sting, Dominic Miller, concertează la Jazz in the Street

by | Apr 7, 2016 | Festivaluri, Știri Cluj

Britanicul Dominic Miller, chitarist și colaborator al lui Sting încă din 1990 și cel care a compus numeroase piese cunoscute la nivel internațional, printre care „Shape of my Heart”, s-a alăturat cauzei Jazz in the Street și va concerta la Cluj în 23 aprilie. Dominic Miller își va prezenta astfel pentru prima dată în România proiectul personal, fiind însoțit de percuționistul Miles Bould. La rândul lui, Miles Bould a avut colaborări cu artiști precum Sting, Robert Palmer, Tina Turner, Michael Jackson, Joe Cocker, Kylie Minogue, Dave Gilmore, Beyoncé.

„Discutăm cu managementul lui Dominic de doi ani, ne bucurăm că s-au potrivit datele și că poate să vină la Cluj. I-a plăcut foarte mult ideea proiectului Jazz in the Street. Este în opinia noastră unul dintre cei mai buni chitariști care au venit până acum la Cluj și ne bucurăm că îl putem prezenta punlicului în cadrul unui concert cu preț modic având în vedere talia lui”, a declarat directorul festivalului Jazz in the Park.

Concertul Dominic Miller (from Sting) and Miles Bould va avea loc în 23 aprilie, în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, de la ora 21, în închiderea Jazz in the Street. Biletele la concert pot fi cumpărate online de pe biletmaster.ro, de la casieria Teatrului Național din Cluj, iar în ziua evenimentului și de la Muzeul de Artă. Prețul biletelor este de 40 de lei (presale până în 14 aprilie), iar din 15 aprilie vor costa 60 de lei.

Dominic Miller s-a născut în 1960 în Buenos Aires. Și-a petrecut primii 10 ani în Argentina, după care s-a mutat cu familia în America de Nord. De-a lungul carierei, a lucrat cu Phil Collins la albumul ...But Seriously și a fost chitarist în toate albumele și turneele lui Sting încă din 1990. A colaborat cu alți artiști celebri precum Peter Gabriel, Phil Collins, Bryan Adams, Rod Stewart și Luciano Pavarotti.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This