Conquering Lion @ The Shelter

Home $ Articole $ Conquering Lion @ The Shelter

by | Apr 10, 2016 | Articole

Conquering Lion

În octombrie 2009 trupa a lansat primul său LP (PMG Recordings), intitulat simplu “I”, compus din 10 piese, inclusiv colaborarea cu artistul Jamaican Jah Clarity, “Jah Love”. Pe parcursul ultimilor ani, trupa a avut turnee ce au inclus toată regiunea Balcanilor (Macedonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Croația, Bosnia, Albania, Kosovo, România, Slovenia etc) și a Germaniei.

Cel de al doilea album al trupei, “Know Your Wisdom”, a fost lansat în 26 august 2011 și a fost urmat de un turneu de 30 de zile în Balcani. Conquering Lion a susținut concerte semnificative aături de Manu Chao (FR), Gentleman (GER), Ras Zacharri (JA), Donald Minott (JA), Hornsman Coyote (RS) și mulți alții.

În luna decembrie a anului 2012, trupa a lansat videoclipul oficial pentru cântecul “Fire”.  Anul 2013 înseamnă lansarea celui de-al treilea album, numit “Revelation”, urmat de un nou clip official pentru “Trickster’s End”. În aprilie 2014 Conquering Lion a avut parte de un turneu european de success, care a inclus: Olanda, Germania, Slovacia, Cehia, Polonia etc.

În prezent membrii trupei pregătesc cel de al 4-lea album, care va fi urmat de un nou tur European.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!