Infotech @ Facultatea de Automatică și Calculatoare

by | Apr 11, 2016 | Articole

Infotech
11-24 aprilie

Electrotech se adresează studenților de pe ramura electro (Facultatea de Automatică și Calculatoate, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației si Facultatea de Inginerie Electrică).

Polihack este un concurs pe echipe, cu durată de desfășurare de 48 de ore și cu 4 secțiuni: Embedded, Mobile App, Desktop/Web App, Junior Programming. Acesta dorește să provoace studenții și liceenii pasionați de programare să descopere și să dezvolte lucruri noi și folositoare, lucrând în echipe, beneficiind de sprijinul mentorilor (din cadrul companiilor sau facultăților) și să ofere o experiență apropiată de mediul de lucru din domeniu. Obiectivul final este ca studenții și liceenii să își depășească limitele într-un mediu competitiv în care să poată fi remarcați și recrutați de companiile participante.

Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, MecanicTech se desfășoară în perioada 11-13 aprilie în incinta clădirii Universității Tehnice din Cluj-Napoca situată pe bulevardul Muncii, nr 103 – 105, și dorește să ofere studenților de pe ramura mecanică (Facultatea de Construcții de Mașini, Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului și Facultatea de Mecanică) posibilitatea de a participa la prezentările companiilor de top din acest domeniu.

Principalele activități desfășurate în cadrul evenimentului sunt: prezentări de companii din domeniile de interes ale studenţilor, sesiuni de comunicări știinţifice, training-uri și workshop-uri, oferirea de locuri de muncă sau internship studenților și absolvenților.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This