MOX anunță un nou val de artiști

by | Apr 18, 2016 | Festivaluri, Știri Cluj

Music Outdoor Experience, un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

”Anul acesta dorim să sărbătorim voia bună, hamacele, ieșitul cu cortul, muzica în vârf munte, apusurile de soare, cerul înstelat, aerul curat, distracția și multe alte experiențe ce le-am trăit în tot acest timp, anul acesta sărbătorim 5 Ani de MOX!” a declarat PR-ul festivalului, Marius Bugeac.

Cred că sunt Extraterestru, Bass Turbat, Dj Wiz, Dubase și mulți alții s-au alăturat lineup-ului de anul acesta la MOX. Iar Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, Dj Ethylen, Ugly Astronaut, Selecta Droo, Panda, Cris, N.Ser, Eyescream, Greenblack, Alex One, Vlad Bretan, S-t-phan sunt doar o parte din lineup-ul final. 5 ani de MOX vine cu surprize pentru participanți: trupe live, două scene (Main Stage, Lost in the woods), ateliere noi, activități noi și multe altele.

O vacanță de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică.

Festivalul va avea loc în perioada 28 – 31 iulie 2016, iar biletele presale vor fi disponibile începând cu 20 Aprilie 2016, stoc limitat, (1.000 buc). Camping-ul va fi gratuit pe toată perioada festivalului. Biletele se vor putea achiziționa de la:

 Tube – Social Chemistry, Uman Cluj, Kingpin Shop, Caffeine Coffee To Go, La Cizmarie, Samsara Foodhouse, Dreamer’s Pub. Bilete online: www.biletmaster.ro

Tags: mox

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This