Gentlemen in Business @ The Office

by | Apr 26, 2016 | Articole

Gentlemen in Business

Acest eveniment are ca scop furnizarea de informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi, implicit, ştiu ce înseamnă gestionarea capitalului financiar. De această dată, conferința “Gentlemen in Business ”, vă invită să vă rezervați biletul, unde altundeva, decât la Clasa Business, pentru a călători spre căile succesului. Business Trip se axează pe teme precum: Be a modern gentleman, Investment, Technology, Your successful business. Printre invitații acestei ediții se numără: Bogdan Băbălău, Andrei Rădulescu, Dan Pitic.

Ediția trecută ne-am bucurat de un succes răsunător, motiv care ne-a determinat ca anul acesta s ă dedicăm timp și resurse acestui proiect pentru a dezvolta un eveniment inedit și unic în spațiul clujean. Sperăm să ajutăm tinerii în propria dezvoltare profesională, aducând în fața lor specialiști din domeniul vizat, de la care au multe de învățat”, a declarat președintele asociației, Mihaela Doboșeriu.

Managerul acestui proiect, Comșa Bianca, consideră că “Eforturile depuse de echipa de organizare pentru a materializa ideile în cadrul primei ediții, s-au reflectat în numărul neașteptat de persoane care și-au dorit să calce pe urmele unui adevărat gentleman. Tocmai acest impuls m-a determinat să îmi doresc să dezvoltăm de la an la an această idee, împreună cu BLC-istele implicate. Ediția a II-a va aduce idei noi, persoane noi, domni veritabili de la care vom afla lucruri noi. Atenție! Pericol de surprize care se vor ține lanț! (haha) Nu vreau să dezvălui mai multe detalii, însă vreau să sper că sunt suficiente pentru a vă trezi interesul și dorința de a ne fi alături.”

Achiziționează biletul până în 5 mai și beneficiezi de oferta “Early Bird” – 29 lei studenți și 39 lei non-studenți. Înscrieri aici.

**Prețul întreg al biletului este de 45 lei studenți, respectiv 60 lei non-studenți.

Tags:

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This