Start la Jaxx Rock Battle, în cadrul Zilelor Clujului

by | Apr 26, 2016 | Festivaluri, Știri Cluj

Jaxx Rock Battle și-a ales concurenții și dă start competiției pe 20 Mai 2016 în cadrul Zilele Clujului 2016 – Orașul TrăieșteEvenimentul se va desfășura în perioada 20 – 22 Mai în Parcul Cetățuie unde clujenii și nu numai vor putea să își susțină favoriții în câștigarea pentru marele premiu de 1000 de Euro. Aflat la cea de a patra ediție, anul acesta vor concura 20 de trupe din întreaga țară.

“Ne bucurăm nespus de mult că publicul și cei pasionați de muzică au înțeles inițiativa noastră și că anul acesta am reușit să ne depășim limitele prin intermediul acestui eveniment. Ne dorim în continuare să ducem mai departe misiunea începută încă de la prima ediție, aceea de a contribui și de a consolida comunitatea rock din țară. Astfel, anul acesta prin parteneriatul cu Primăria Cluj-Napoca vom putea oferi un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzică rock, de la cei mici, până la cei mari.” – Ariadna Zaharia, Project Manager.

Ediția de anul acesta a Jaxx Rock Battle îi va avea în juriu pe: Aminda (vocal coach și participantă la Vocea României), Patriciu Pop (pianist, producător muzical, vocalist şi orchestrator), Dudu Isabel (solistul trupei Seven), Răzvan Krivach (câștigător al Cerbului de aur, membru al trupei Seven) Richard Bordea (chitarist, membru al trupei Costi Cămărăşan Band) și Tudor Runcanu (realizator de emisiuni radio, muzician).
Competiţia a pregătit și câteva momente muzicale speciale pentru publicul prezent la eveniment, concerte cu foștii câștigători Jaxx Rock Battle, dar și multe momente inedite dedicate publicului larg precum: activități și workshop-uri creative, rock fashion și multe alte surprize.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This