Tesla, Hotmail, NASA, Skype, SoundCloud, printre invitații Techsylvania

Home $ Știri Cluj $ Tesla, Hotmail, NASA, Skype, SoundCloud, printre invitații Techsylvania

by | May 9, 2016 | Știri Cluj

Cel mai mare eveniment din regiune dedicat tehnologiei se apropie! Techsylvania aduce în Cluj-Napoca lideri mondiali în domeniul investițiilor, inovației și al tehnologiei. Evenimentul va avea loc pe 21-24 mai, la Casa de Cultură a Studenților.

Născut într-o familie de investitori, Tim Draper este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de investiții, pe plan mondial. Tim Draper este co-fondator și Managing Partner al fondului de investiții Draper Fisher Jurvetson, care deține nu mai puțin de 3.5 miliarde de dolari în administrare conform Crunchbase, cu misiunea de a finanța afaceri debutante în domeniul tehnologiei. Investitorul va împărtăși în cadrul conferinței Techsylvania informații cu privire la provocările întâmpinate în demersul său profesional.

Un alt invitat de seamă este Ioana Cozmuta, manager al departamentului de cercetare pe inovație si microgravitație la NASA. Ioana Cozmuta ne va povesti mai multe despre profesia sa și despre felul în care se îmbină tehnologia și inovația într-o organizație gigant, doar la conferința Techsylvania. Mai mult decat atât, printre speakerii de renume confirmați se regăsesc și profesorul Mark Post, care a dezvoltat primul hamburger cu carne de vită produsă artificial în laborator și a primit investiție de la unul dintre co-fondatorii Google, dar și Steffi Czerny, recunoscuta de celebra publicație Wired ca fiind una din cele mai influente 100 persoane din Europa. De asemenea, manageri ai unor companii de succes, lideri în industriile în care activează, precum Twitter, Soundcloud, Hootsuite, Prezi vor fi prezenți la cea de-a treia ediție a evenimentului.

În cadrul hackathon-ul Techsylvania dezvoltatorii software își vor putea testa abilitățile de programare, dar și creativitatea, având posibilitatea de a dezvolta aplicații pentru drone DJI sau Parrot, dispozitive de realitate virtuală precum Oculus Rift sau Merge VR, ceasuri inteligente de la Vector, Apple sau Google, instrumente care urmăresc gesturile sau privirea cum ar fi Leap Motion și The Eyetribe Tracker ș.a.

Organizatorii Techsylvania adaugă o nouă componentă evenimentului prin organizarea de workshop-uri tematice, relevante pentru programatori, antreprenori și întreprinzători, deopotrivă.Evenimentul se va incheia cu o competiție de pitching care va aduce startup-uri din jurul lumii pe scena Techsylvania. Cel mai promițător startup va fi premiat cu o excursie în Silicon Valley, cu sprijinul Microsoft.

Mai multe informații și achiziția ultimelor bilete se pot găsi pe http://www.techsylvania.co/

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!