Luna Studentului Clujean @ Casa de Cultură

by | May 13, 2016 | Știri Cluj

Luna Studentului Clujean

Anul acesta LSC va debuta în forță atât pe domeniul educațional cât și cel medical. În perioada 13­-15 mai studenții sunt invitați la Casa de Cultură a Studenților pentru a asista la o sesiune de Training­uri și Workshop­uri de Comunicare în cadrul cărora vor putea să își dezvolte abilitățile de comunicare atât pentru viața de zi cu zi cât și pentru o viitoare carieră de succes.

În 14 mai domeniul medical va fi activat prin intermediul evenimentului “Împreună pentru sănătatea Clujului! Cunoaște­ți tensiunea arterială!” Cei mici nu vor fi neglijați în această acțiune. Alături de voluntarii proiectului Teddy Bear Hospital din cadrul Organizației Studenților Mediciniști din Cluj se va încerca schimbarea percepției copiilor referitor la cadrele medicale.

Calendarul Lunii Studentului Clujean va include și Campus Days pe 15 mai în Campus Observator, Rooftop Party pe 19 mai cu Puya, Grasu XXL, Vescan, la Iulius Mall, etaj 2, Zilele Marketingului sau Road Safety pe 20 mai. De asemenea, în perioada 20­22 mai studenții sunt așteptați la PC Gaming, urmând ca pe 21 mai programul LSC să includă și BattleLabRobotica și Survival Hunt.

Tags: ccs

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This