Hiperparada Animalelor @ Cora

Home $ Articole $ Hiperparada Animalelor @ Cora

by | May 21, 2016 | Articole

Hiperparada Animalelor

Peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit sa îi încânte pe spectatori cu talentele lor în parcarea Hipermarketului Cora Cluj. Publicul va putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, dogdancing, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.

În plus, vizitatorii Hiperparadei vor avea ocazia să îi cunoască pe protagoniştii demonstraţiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului. Vor putea să le pună direct întrebări angajatilor conductor de echipaje canine de la Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj, angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, voluntarilor Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania, ai Asociaţiei Samaritenilor Orastieni si ai Asociatiei Arca lui Noe. Bruno Icobet, câştigătorul ultimei ediţii a show-ului Romanii au talent, îi va încanta cu demonstraţii extraordinare de discdogging, sportul pe care doreşte sa îl promoveze alături de căţeii săi. Reprezentanţii şcolilor de dresaj clujene Dogmaster, Nostress si PetJoy din Cluj vor face demonstraţii de disciplină, pază, apărare, agility, dogdancing şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Asociaţia Chinologica Napoca a Judeţului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu extraordinare parade ale raselor, aceştia având ocazia de a afla, direct de la crescători, care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!