Teo, Vio și Costel @ Casa de Cultură

Home $ Stand-up Comedy $ Teo, Vio și Costel @ Casa de Cultură

by | May 25, 2016 | Stand-up Comedy

Teo, Vio și Costel 

Cei interesați să participe la show-ul de stand-up comedy oferit de Teo, Vio și Costel sunt invitați să își achiziționeze din timp biletele online de pe biletmaster.ro sau eventim.ro, sau offline de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca sau de la Agenția Wens Tour (Blvd. Eroilor nr 10). Prețul biletelor variază între 50 și 60 de lei, în funcție de locul ales în sală, iar cei care își doresc să îi cunoască pe cei 3 comedianți pot opta pentru un bilet meet&greet.

Această primă serie de Comedy Weekend se încheie în această vară așa cum a început: cu un super-show de stand-up comedy și hohote de râs. Publicul clujean ne-a surprins cu entuziasmul și pofta de a lua o pauză de la stresul de zi cu zi și de a se relaxa la un show de stand-up comedy de calitate. Ne bucurăm că în ultimele 3 luni am reușit să punem nenumărate zâmbete pe fețele oamenilor cu ajutorul invitaților noștri și abia așteptăm să dăm startul la o nouă ediție de Comedy Weekend.” – Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend

Teo sau Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un ”Daddy Caddy” al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună. Ca și Teo și Costel, Vio a început să facă stand-up în 2004 la Cafe Deko.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

#Concurs: Punem la bataie o invitație dublă la acest eveniment. Pentru a intra în concurs trebuie să postezi următorul mesaj pe wall-ul tău de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/AbM” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Cristina Dunca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!