Cluburi, Party

Emi / Suciu / Ciubuc / K!D Chriss @ Club Midi

Contur Label Night
Emi / Suciu / Ciubuc / K!D Chriss

O prezenţă stabilă pe scena muzicii electronice underground, Emi livrează seturi şi piese de calitate în mod discret, folosind aliasurile Emi Nescu sau Visullucid.
Dens, fără a îngreuna atmosfera şi light, fără să-i lipsească substanţa, Emi face ca timpul să curgă un pic mai lent iar sunetele ilustrează un peisaj ireal, rupt dintr-o poveste din copilărie când nu mai ştii ce ai auzit şi ce ţi-ai imaginat.

Suciu este unul dintre artiştii români a căror muzică ia amploare de ceva timp. Printr-un blend soft între house, tech house şi deep, Suciu ilustrează sonor that special groove, pentru care muzica românească electronică este atât de apreciată în ultimii ani.

E posibil să nu fi auzit până acum de Andrei Ciubuc, dar cu siguranţă dacă ai participat la un eveniment Sunrise ai auzit cel puţin una din piesele sale, frecvent redate de cei mai apreciaţi dj români.
De curând, Andrei Ciubuc a ieşit din umbră cu primul său release oficial în calitate de producător – Zorele EP (UVAR004).

Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, MIORITMIC și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/r6C” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 14

Expoziție: Maria Reichert Sârbu – „Vindecătorul nevăzut”

25 October, 10:00 am - 18 November, 5:00 pm
Wed 14

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Wed 14

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Wed 14

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Wed 14

Festivalul Național Studențesc Jazz Napocensis, Ediția a XXII-a

12 November, 7:00 pm - 14 November, 10:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC