Bike2Work, o campanie pentru transportul pe două roți spre serviciu

by | Jun 1, 2016 | Știri Cluj

O echipă de tineri entuziaști lansează o invitație eco pentru toți clujenii: mergeți spre serviciu cu bicicleta. Măcar o zi pe săptămână. Primul apel este lansat pentru joi, 2 iunie, când bicicliștii sunt așteptați la prima întâlnire din cadrul proiectului Bike2Work. Asociația JCI Cluj și Registrul de Biciclete își propun astfel să-i determine pe clujeni să redescopere mersul pe două roți.

“Dorim să mobilizăm cetățenii orașului Cluj-Napoca să vină la serviciu cu bicicleta, pentru a demonstra că nu e chiar atât de imposibil, obositor, periculos sau incomod pe cât se crede. Și simultan, vrem să contribuim la rezolvarea problemelor care îi țin departe de acest mijloc de transport. Vrem să-i scoatem de pe patru roți pe doar două, măcar o dată pe săptămână. Vom face ziua de joi – zi de mers cu bicicleta la serviciu”, anunță echipa Bike2work Cluj.

“Dăm startul mișcării noastre joi, în 2 iunie. În intervalul orar 8:00 – 10:30, vă așteptăm cu entuziasm și cu endorfine pe pistele de biciclete, să ne întâlnim în drumul nostru spre job. Vino să susținem comunitatea Bike2Work Cluj și să facem biciclitul către serviciu un obicei clujean”, declară echipa proiectului.

Iată unde se dă întâlnirea joi dimineața între orele 8:00-10:30:
1. Strada Baritiu nr 18 – lângă viitorul Fresco Bar
2. Calea Moților nr 119 – lângă stația ClujBike
3. Calea Dorobanților nr 23 – vizavi de Power Business Center

Inițiatorii proiectului își propun să-i aducă pe clujeni pe două roți toată luna iunie, în 2, 9, 16 și 23 iunie, iar la finalul lunii bicicliștii vor primi produse dragi lor și o bicicletă.

Tags: jci

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This