Atelier Pavilion @ Zilele Arhitecturii 2016

Home $ Articole $ Atelier Pavilion @ Zilele Arhitecturii 2016

by | Jun 8, 2016 | Articole

Pavilionul Zilelor Arhitecturii 2016 Creative Research vine cu o abordare nouă și iși propune să îmbine muzica lui George Enescu cu design-ul parametric, într-un workshop susținut de Bogdan Zaha (Zaha Hadid Architects) și Andrei Pădure (Digital Matters).

În dezvoltarea acestui proiect îi vom avea alături și pe ODICO Formworks Robotics experți în design computațional și fabricare digitală, și de asemenea Inginerie Creativă, Marius Șoflete pentru calcul structural. Workshop-ul de design parametric va avea loc in perioada 20 – 26 iunie, iar construcția pavilionului va avea loc în perioada 4-10 iulie.

Anul acesta pavilionul ZA are un rol mai special, reprezentând structura unei săli de audiții, care va veni amplasată la Mihăileni in cadrul Academiei Internaționale de Muzică și Arte Vizuale George Enescu, aflată în vecinătatea casei memoriale a lui George Enescu. Așadar la workshop-ul din cadrul Zilelor Arhitecturii 2016 se va proiecta sala de auditii, iar la Cluj Napoca se va construi doar partea structurală a sălii.

Înscrierile se fac la adresa [email protected] până la data de 15.06.2016.

Vă rugăm să menționați în e-mail ocupația, anul de studiu, facultatea sau locul de proveniență și nivelul de pregătire în rhino și grasshopper. Taxa de înscriere la workshop este de 400 lei, participanții care au trimis e-mail de înscriere vor fi anunțați prin e-mail despre modul de achitare al taxei, precum și alte detalii de participare . Se pun la dispoziție locuri de cazare în căminele studențești din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca. Cei interesați să ne trimită un e-mail cu datele lor personale (nume, prenume, orașul și facultatea de proveniență, număr de telefon și adresa de e-mail). Aceste date sunt necesare pentru rezervarea locurilor, iar noi nu le vom folosi pentru alte motive.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!