Food @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Articole $ Food @ Casa de Cultură a Studenților

by | Jun 8, 2016 | Articole

FOOD, una dintre cele mai importante trupe de nu-jazz ale momentului, vine în toamna aceasta la Cluj.

Trupa FOOD, compusă din percuționistul Thomas Strønen (Norvegia) și saxofonistul Iain Ballamy (Marea Britanie), a inclus Clujul pe harta turneului european din această toamnă. Pe 14 octombrie pregătiți-vă pentru un concert care va schimba felul în care ascultați muzică.
Revoluționari, inspiratori și provocatori, FOOD au concertat în toată lumea, creându-și propriul univers, al unei muzici improvizate și texturale de o mare profunzime și frumusețe. Echilibrul delicat dintre interpretarea melodică a lui Ballamy și peisajele sonore electronice sau ritmurile complexe create de Strønen sunt dovada unei abordări inovatoare, originale și avangardiste a muzicii contemporane, în care sunetele, spațiile și texturile se combină pentru a crea atmosfera magică ce caracterizează compozițiile și improvizațiile lor.
Cel mai recent album FOOD, „This is not a miracle”, e al treilea lor disc lansat la casa de discuri germană ECM și a avut parte de o primire elogioasă din partea presei internaționale de specialitate.

food

Biletele pot fi cumpărate online, pe biletmaster.ro, de la Agenția Teatrală (P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14) și de la Agenția de Turism Wens Tour (Eroilor nr. 10). Până pe 15 septembrie, biletele pot fi cumpărate la prețuri speciale early-bird de 45 sau 55 de lei, în funcție de categorie. După 15 septembrie, biletele vor costa 60 sau 70 de lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!