Thy art is murder @ The Shelter

Home $ Articole $ Thy art is murder @ The Shelter

by | Jun 8, 2016 | Articole

Thy Art Is Murder este una din cele mai de succes formatii australiene din segmentul deathcore, lansati in 2006 si avand la activ trei albume full-length, cu un al patrulea ce va fi lansat de Nuclear Blast, acest nume a devenit si prima formatie de metal extrem care a ajuns in Top 40 Australia.

Puternic promovati de conationalii Parkway Drive cat si prin alte turnee mondiale cu artisti etalon ai genului, Thy Art Is Murder s-au remarcat prin stilul nonconventional de a imbina muzica deathcore cu numeroase influente din zona extrema a metalului, propulsate de o tema lirica bazata deseori pe anti-crestinism. Chiar si in urma acestui succes, solistul C.J. McMahon a decis sa paraseasca formatia la finele lui 2015, motivand dorinta de a se focusa asupra familiei cat si imposibilitatea de a se intretine financiar de pe urma concertelor. Ca rezultat direct, formatia l-a co-optat pe Lochlan Watt, solist in grupurile asutraliene Colossvs, Nuclear Summer, alaturi de care Thy Art Is Murder va concerta si in Romania.

Fallujah – progressive death metal – S.U.A.

Aflati la a doua vizita in Romania, Fallujah este cotata in acest moment drept etalon al genului progressive death metal, mai degraba considerati pioneri a ce a devenit subgenul Atmospheric Death Metal. Luand nastere in 2007, Fallujah au reprezentat intotdeauna un exemplu al determinarii si eticii, investind aproape tot timpul avut la dispozitie in ce a insemnat turnee mondiale cat si compozitie/inregistrare. Iar cel mai nou album, Dreamless, lansat de Nuclear Blast, este considerat in unanimitate drept cel mai bun disc al acestui grup american si totodata unul din cele mai reusite albume ale anului.

Negative Core Project – deathcore/groove metal – Romania

Grupul roman va fi prezent in ambele concerte din Romania, fiind de altfel una din cele mai perseverente formatii autohtone din underground, remarcandu-se printr-un sound aparte. In 2012 trupa a lansat primul album – “Spread the Disease”, imediat dupa aparitia primului videoclip oficial, “Psalm of Mockery”, promovate printr-un turneu impreuna cu “Eufobia” (BG) si “Soul Sacrifice” (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv si trupa a deschis concertele Napalm Death (2011 – Wings Club), Brujeria (2012 – Silver Church) si Veil of Maya (2013 – Fabrica).

In aprilie 2015, Negative Core Project lanseaza al doilea material discografic – “Silence is Betrayal”, urmat de un turneu de promovare in orasele din tara, alaturi de prietenii de la Cap de Craniu.

Biletele vor fi disponibile spre vanzare in reteaua Eventbook.ro (din data de 12 mai) la pretul de 40 de lei.

La intrare, pretul va fi de 50 de lei, in limita locurilor disponibile.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!