Maratonul Resuscitarii @ Parcul Central

Home $ Educatie $ Maratonul Resuscitarii @ Parcul Central

by | Jun 13, 2016 | Educatie

Vrei sa stii si tu care sunt manevrele salvatoare de viata? Vrei si tu sa le poti aplica corect? Vrei sa stii si tu cum poti salva viata unei persoane aflate in situatie critica? La Maratonul Resuscitarii poti invata care sunt manevrele salvatoare de viata direct de la echipa SMURD Cluj si le poti exersa pe manechine specializate, totul in mod absolut GRATUIT!

Devino si tu un SALVATOR!

Maratonul Resuscitării este un eveniment organizat de către medicii si paramedicii voluntari SMURD CLUJ si îsi propune să vină în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a manevrelor de resuscitare. În cadrul evenimentului, medicii și paramedicii SMURD vor preda tehnici de prim ajutor în mod gratuit de dimineață până seara pentru o zi întreagă, doritorii având posbilitatea de a exersa în mod practic aceste manevre.
Prin această inițiativă ne dorim să încercăm să ne aliniem standardelor europene care presupun cunoașterea manoperelor de prim ajutor de către populația generală în totalitate dar si să răspundem solicitărilor venite din partea dumneavoastră legate de necesitatea învățării acelor manopere minime, care pot asigura supraviețuirea unei persoane aflate in stare critică.

Maratonul Resuscitarii

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!