Ce NU trebuie să ratezi la Cluj Never Sleeps

Home $ Articole $ Recomandări $ Ce NU trebuie să ratezi la Cluj Never Sleeps

by | Jun 13, 2016 | Recomandări

Ajuns la ediția a 3-a, Cluj Never Sleeps înseamnă o noapte albă a Clujului. Înseamnă peste 30 de ore, peste 30 de activități, peste 20 de locații. Înseamnă, vorba celor de la Les Elephants Bizzares, că noaptea va fi albă de atâtea culori.

cluj never sleeps

Având o asemenea amploare ne-am gândit să vă dăm o mână de sugetii care vă vor fi de folos (sperăm) în noaptea în care Clujul va sta treaz:

Midnight Snack pe Strada Ioan Bob Episcop (între Str. Ion Rațiu și Str. Samuil Micu)
Locurile oraşului sunt ale călătorilor de zi cu zi, iar la miez de noapte, ne adunăm, ne aşezăm la masă şi sărbătorim. În stradă! Organizatorii se ocupă de muzică, voi vă aduceți mâncarea, iar oraşul ne oferă cadrul.

PlayTime – You are never too old to play!
Se anunță un weekend întreg de distracție în Iulius Parc. Este vorba de un eveniment creativ bazat pe o îmbinare a plăcerii jocurilor copilăriei cu cea a evadării din cotidian. Este ocazia perfectă să redevenim copii în timpul zilei și să dăm startul unei petreceri în aer liber după apus. Alte detalii aici.

Concertele din Piața Unirii
Pe scena va urca Emeric Imre de la 18:30, iar Irina Sârbu Band va fi ca o adiere de jazz într-o noapte de vară. Vor mai concerta Dragoș & Friends Orchestra, Fanfara Transilvania și Magda Puskas.
Intrarea este liberă.

Blvd. Eroilor
În noaptea în care nimeni nu doarme, ești provocat să iei Clujul la pas și să te bucuri de activitățile culturale aduse în centrul atenției, atât în spațiile publice cât și în cele neconvenționale din Cluj-Napoca. Sfatul nostru este să pornești de la Monumentul Memorandistilor, unde la 6pm se va juca piesa D’ECOurage (15 studenți-performeri care vor spune prin dans și umor povești nu tocmai amuzante despre diversele tipuri de poluare care ne ocupă zilnic timpul și spațiul), iar mai apoi se va face o Sezătoare cu cântec. Un grup de statui vivante va anima atmosfera orașului, astfel că în jur de ora 9pm ii veți vedea tot în acest loc, urmând ca apoi să ajungă pînă în Piața Muzeului.


Cei care ați participat anul trecut la Cluj Never Sleeps, cu siguranță știti că evenimentul “Atenție, cade balconu’ @ Yolka Bar”…
Pe lângă muzica excelentă, se va servi cu videomapping și DJ pe balcon.

Brâncuși despre Brâncuși – spectacol-concert-poem bazat pe aforismele lui Brâncuși, creat special pentru Cluj Never Sleeps 2016. Spectacolul va avea loc la Centrul Cultural Francez de la 10 seara și are la bază cugetările lui Constantin Brâncuşi, precum şi fragmente de filmări de arhivă. Este o invitaţie în lumea interioară a sculptorului, pornind de la lucrările acestuia. Muzical, spectacolul va îmbina compoziţii originale şi clasice, interpretate live, atât vocal, cît şi instrumental.

Începe cu M? la Cinema Dacia
Începe cu M? este o piesă de teatru despre prietenie, despre greșelile pe care le poți face, despre fragilitatea vieții, despre moarte și despre dorința de a merge mai departe. Piesa de teatru realizată într-un mod simplist, sincer, aduce pe șcenă emoții puternice, frustrări, regrete și întrebări fără răspuns, care pot să trezească dileme chiar și în rândul spectatorilor.

Mox Promo Party
Dacă ai chef să rămâi în zona campusului Hașdeu, atunci poți începe party-ul de pe la 5pm pe terasa barului Tube. Intrarea e liberă,

Capture the Flag în Pădurea Faget
Începe de la 10pm și ține până la 2am. Practic este un joc de echipă, unde 100 de oameni, împărțiți în 2 echipe, trebuie să captureze noaptea, steagul echipei adverse. Ce zici, te bagi?


Întreaga listă de evenimente poate fi consultată aici sau aici. Ție care evenimente ți-au stârnit interesul?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!