Exit Festival 2016

by | Jun 13, 2016 | Festivaluri

Exit Festival | 7-10 Iulie 2016
Petrovaradin Fortress | Novi Sad, Serbia

Lineup: The Prodigy, Bastille, David Guetta, Ellie Goulding, George Clinton & Parliament Funkadelic, The Vaccines, Wiz Khalifa, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Richie Hawtin, Robin Schulz, Stereo MCs, Stormzy, Tinariwen, Dave Clarke, Hot Since 82, Jackmaster, Marco Carola, Nina Kraviz, Solomun, Sigma, Wilkinson, Henry Saiz, Modestep, James Zabiela ++ mulți alții.

Bilete
Abonamente: 295 LEI
Bilete de o zi pentru o zi de festival, la alegere, la prețul cadou de doar 115 RON pentru zilele de joi, vineri și sâmbătă și 130 RON pentru ziua de duminică! Numărul biletelor de o zi la aceste prețuri este foarte limitat!

exit festival 2016

EXIT a fost oficial proclamat “Best Major Festival” în 2013 (620.000 de oameni i-au acordat votul).
>2,7 milioane de oameni din >60 de ţări au vizitat festivalul până acum. Este unic printre festivaluri datorită punctului lui de plecare şi anume de la o mişcare studenţească care lupta pentru pace şi democraţie în Serbia şi Balcani.
Exit Magic Adventure 2016 prezintă două festivaluri în două ţări şi două locaţii spectaculoase! De la fortăreaţa magică din Novi Sad la cea mai bună plajă europeană (conform Lonely Planet).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This