Începe cu M? @ Cinema Dacia | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Teatru

Începe cu M? @ Cinema Dacia

4 prieteni, o sinucidere, o brichetă, multe întrebări şi dileme… într-o piesă de teatru despre prietenie, despre greşelile pe care le facem, despre fragilitatea vieţii, despre moarte şi despre dorinţa de-a merge mai departe…

Începe cu M? este o piesă de teatru despre prietenie, despre greșelile pe care le poți face, despre fragilitatea vieții, despre moarte și despre dorința de a merge mai departe. Piesa de teatru realizată într-un mod simplist, sincer, aduce pe șcenă emoții puternice, frustrări, regrete și întrebări fără răspuns, care pot să trezească dileme chiar și în rândul spectatorilor.

incepe cu m

Dincolo de limbajul cotidian și al situației dramtice în care se află cele 3 personaje, se înfățișează o lume dominată de incertitudini, întrebări și suspiciuni perpetue.
Protagoniștii sunt captivii unui sentiment de vinovăție iar în același timp nutresc un sentiment de curiozitate de a afla ce s-a ascuns în spatele situației dramatice în care ei se află.
Spectacolul pune în lumină reacțiile fiecăruia în situații limită, care evidențiază comportamente deviante și dorința personajelor de a depăși acel moment prin a începe o viață nouă.

DISTRIBUŢIE:
Paul – Alin Zoldi
Ana – Alexandra Morar
Criss – Dragos Popa

REGIA: Alin Zoldi

Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.