Vrei să mergi la Electric Castle? Susține Fondul Jazz in the Park

Home $ Știri Cluj $ Vrei să mergi la Electric Castle? Susține Fondul Jazz in the Park

by | Jun 13, 2016 | Știri Cluj

Săptămâna asta poți câștiga un abonament la Electric Castle. De fapt, sunt puse la bătaie două premii. Fondul Jazz in the Park susține anul acesta arta experimentală prin intermediul a 3 proiecte selectate deja de juriu. Toți cei care contribuie la acest fond în săptămâna 13-19 iunie intră în tombola de duminică, 19 iunie.

Ce trebuie să faci? E simplu. Intri pe biletmaster.ro, la secțiunea Fondul Jazz in the Park:
Cumperi un bilet neobligatoriu la Jazz in the Park. Poți cumpăra mai multe bilete, dacă vrei să ai șanse sporite de câștig.
Le spui prietenilor despre campanie. Cât de fain ar fi să mergeți împreună la festival?
Anunțăm câștigătorii duminică, 19 iunie, prin email și pe pagina de Facebook Jazz in the Park.

fjitp - ec

Unde merg banii strânși din donații
Banii colectați din bilete neobligatorii merg spre finanțarea unor proiecte de artă experimentală: Moara, Măscărici și Our Environment Remixed.
Moara by Blajin va fi locul tău preferat de relaxare și socializare. Pe Canalul Morii, cei de la Blajin vor constui o instalație din lemn sub forma unei punți. Our Environment Remixed își propune să ne facă să descoperim muzica parcului într-un mod inedit. Ideea presupune realizarea unui pupitru de muzică electronică care să funcționeze pe baza sunetelor înregistrate în parc. Sistemul va fi gândit pentru interacțiune astfel încât fiecare vizitator va avea ocazia să creeze muzici electronice din sunetele copacilor, păsărilor, mediului în care va fi amplasat sistemul de sunet. Măscărici este un proiect de reinterpretare a cărților de joc multiculturale. Își dau mâna 26 de ilustratori grafici. Ei își unesc talentul pentru a crea un set special de cărți de joc.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!