6 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 6 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

by | Jun 14, 2016 | Recomandări

O nouă zi de marți, o nouă serie de recomandări prin care descoperim împreună ce merită să încercăm săptămâna aceasta în Cluj!
Ploaia nu s-a lăsat mult așteptată și e din nou pe drumuri, însă în weekend se anunță vreme chiar prea bună și cu siguranță vei vrea și tu să ieși din casă.

Așadar, să începem, zic!

Descoperă Berlinul anilor ’80.
Și fă-o chiar de la tine din oraș. Între 16 și 18 iunie are loc proiecția unei serii de filme germane despre subculturi. Accentul cade pe filmul B-Movie: Lust & Sound in West-Berlin 1979-1989, care se proiectează la Urania Palace și va fi urmat de un Q&A cu Mark Reeder – personajul principal al poveștii și unul dintre reprezentanții scenei muzicale din acele vremuri. Acesta va transpune, mai apoi, atmosfera from the eighties printr-un DJ set propriu. Seara se va încheia alături de trupa Crowd Control din București, iar intrarea la eveniment este liberă. Mai multe detalii aici.

După sau înainte de film poți asculta soundtrack-ul filmului, fiecare piesă având povestea ei spusă chiar de mark.

O fotografie postată de Shadow (@shadow1769) pe


Susține echipa națională de fotbal la Euro 2016 împreună cu prietenii pe o terasă.
Ieri am prezentat câteva opțiuni legate de modul în care poți urmări campiontul mondial din acest an. Locuri unde experiența meciurilor să fie mai plăcută, deși nu sunteți prezenți pe stadion. Pe lângă clasicele opțiuni de gașcă strânsă la cineva acasă cu pizza sau chipsuri și pet-uri de bere, am alcătuit o listă de 10 localuri cu spații generoase pentru a nu sta în casă campionatul acesta. Recomandările le găsiți aici. Și nu uitați, România joacă mâine împotriva Elveției de la ora 19, și duminică împotriva Albaniei de la ora 22.


Întâlnește patru legende mondiale la snooker: Ronnie O’Sullivan (de 5 ori campion al lumii, acum locul 6 în clasament), Mark Selby (actualul #1 şi campion mondial în 2014), Steve Davis (de 6 ori campion mondial), și Reanne Evans (de 12 ori campioană mondială de snooker la feminin).
La Sala Polivalentă se vor juca două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare. Un detaliu interesant îl reprezintă faptul că Mark Selby este singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O’Sullivan. Informații despre bilete aici.


Dansează!
Vineri pe muzica anilor ’80-’90 la cel mai mare retro party din România, iar sâmbătă pe Dealul Feleacului, de la apus până la răsărit. 
Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type vor concerta joi și vineri la Sala Polivalentă, informații despre bilete găsiți aici. Iar Alandala prezintă o nouă locație și ne scoate din oraș. Julian Perez, Polarize, Paul K și Lizz vor fi responsabili să ne țină dansând până la răsărit și mai târziu. Alte detalii aici.


Fă o escapadă pe două roți, dacă tot va fi vreme caldă.
Una dintre cele mai faine activități de “escape” este pedalatul unei biciclete în timp ce vezi cu ușurare cum lași orașul în spatele tău și tu te îndrepți spre natură. Este, de asemenea, și una dintre activitățile alea care îți cer puțin timp liber și exercițiu, mai ales exercițiu fizic, însă cu pași mici dobândești o experiență de care ajungi să fii mandru, pentru ca mai apoi să te trezești investind într-o pasiune care nu îți mai dă pace.

Iar cum centrul orașului nu-i o opțiune bună dacă vrei să te plimbi pentru puțină relaxare cu bicicleta, am căutat noi zilele trecute câteva trasee informative și locuri ce-ți dezvăluie Clujul și împrejurimile sale, de care te poți bucura pe două roți. Le găsești aici.


Încheie săptămână cu o porție bună de râs la stand-up comedy.
În ultimele 3 luni au avut loc o serie de spectacole scăldate în hohote de râs, ar sezonul nu se putea încheia decât în compania lui Teo, Vio și Costel. Evenimentul are loc duminică, 19 iunie, iar prețul biletelor variază între 50 și 60 de lei, în funcție de locul ales în sală. Cei care își doresc să îi cunoască pe cei 3 comedianți pot opta pentru un bilet meet&greet. Dacă te simți norocos, te poți înscrie la concurs aici.

Așadar, tu ce plănuiești să încerci săptămâna aceasta? Nu uita, în weekend… wear sunscreen.

sursă foto cover

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!