Dr. Kucho! la PlayTime

Home $ Știri Cluj $ Dr. Kucho! la PlayTime

by | Jun 15, 2016 | Știri Cluj

You are never too old to play!

Pe 18 și 19 Iunie te invităm la Iulius Parc la Day15 PlayTime, alături de unul din DJ-ii cu cea mai longevivă carieră muzicală din lume: Dr. Kucho!

kuchoo

Având peste 20 de ani de experiență și 300 de melodii care au urcat pe primele locuri în topurile mondiale, Daniel Manzano, cunoscut sub numele de Dr. Kucho! vine weekend-ul acesta la PlayTime cu un show de excepție. “The Undisputed King of Spanish House Music”, după cum a fost numit de către publicația DJ Magazine UK te invită la 2 zile de distracție la PlayTime.

Cariera lui Dr. Kucho! a debutat în 1993 și a inclus colaborări cu unele din cele mai prestigioase case de discuri. Primele hituri, “Lies to Yourself” și “Can’t Stop Playing” au ocupat prima poziție pentru 5 săptămâni la rând la radiourile olandeze, urmând ca în 2001 podiumul topurilor muzicale mondiale să fie ocupat de “Patricia Never Leaves the House” și “La Luna”, iar în 2006 de “Hallelujah”.

În anii ce au urmat scena muzicală a fost animată de Dr. Kucho! cu multe alte single-uri precum: “La Tarde Se Ha Puesto Triste”, “Echale Candela’ and Dr. Kucho” și “Lots More Lovin”.

Dacă vrei să vezi super-show-ul pregătit de Dr. Kucho!, Sllash, Aroze și mulți alții, ne vedem la Day 15 PlayTime pe 18-19 Iunie la Iulius Parc.

—-
După succesul proiectului Day15 din cadrul Capitalei Europene a Tineretului, s-a considerat de bun augur continuarea proiectului ce vizează o activare a comunității prin implicarea clujenilor în variate acțiuni de impact.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!