Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+ | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Recomandări

Gama Gerovital H3 Classic se extinde cu o nouă cremă pentru femeile 55+

Produsul a fost lansat în cadrul unui eveniment dedicat doamnei Modei Romanești, Zina Dumitrescu

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță extinderea gamei Gerovital H3 Classic cu o cremă pentru ten matur, uscat și ridat, destinată femeilor 55+. Lansarea oficială a produsului a avut loc în cadrul unui eveniment tribut dedicat doamnei Modei Romanești, Zina Dumitrescu, ajunsă la venerabila vârsta de 79 de ani.

Noua cremă Gerovital H3 Clasic are o formulă grasă, cu efect geriatric. Datorită complexului anti-age H3, aceasta previne şi atenuează semnele senescenţei tenurilor mature şi uscate. Crema este bogată în uleiuri, ceruri şi grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucţie. Aceasta conține: acid hialuronic – hidratează tenul și diminuează pierderile transepidermale de apă; vitamina E – limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastină din piele; juvinity – revigorează metabolismul celular și reduce vizibil semnele îmbătrânirii pielii.

290-gh3-cls-crtenmatur Gerovital H3 Classic h3 classic h3classic

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este prima marcǎ anti-age din lume. Gerovital H3 Prof. dr. Ana Aslan are reputatia unui brand consacrat, serios, de calitate si de aceea este necesar sa se reinventeze. Cel mai puternic atuu al acestui brand este acela al mosternirii inovatiei aduse de descoperirile Anei Aslan din 1967.

Crema pentru ten matur, uscat și ridat din gama Gerovital H3 Classic va fi disponibilă pe piață începând cu luna august 2016. Mai multe informaţii despre gama Gerovital H3 Classic de la Farmec găsiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.