Profesia De Arhitect @ Cinema Arta

Home $ Cinema $ Profesia De Arhitect @ Cinema Arta

by | Jun 23, 2016 | Cinema

Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Transilvania, prin Departamentul de Profesie si Formare Continua, organizeaza un simpozion cu tema “PROFESIA DE ARHITECT – cine, de ce, cum?” care va avea loc VINERI 24 IUNIE 2016, intre orele 15.00  – 17.00 la CINEMA ARTA, Cluj, str. Universitatii nr. 3

In cadrul acestei intalniri, arh. Serban Tiganas, arh. Rudolf Graef si arh. Dan Clinci vor incerca sa explice CINE are dreptul sa exercite profesia de arhitect in Romania si in ce conditii anume se poate exercita acest drept.
Vom afla cum este reglementata profesia si de ce este atat de importanta aceasta reglementare.
Vom afla CE ESTE Ordinul Arhitectilor din Romania si ce inseamna sa fii membru al acestuia.
Vom afla cate ceva despre deontologie in profesie si despre ce repercursiuni sunt daca alegi sa nu iti exerciti etic profesia.

arhitect

Va fi un prilej foarte bun de a afla ce inseamna de fapt accesul la profesia de arhitect in Romania.

Cred ca aceasta tema este una esentiala in cadrul pregatirii tinerilor absolventi pentru intrarea in randul arhitectilor cu drept de semnatura si reprezinta ocazia de a intelege ce inseamna apartenenta la Ordinul Arhitectilor din Romania, de ce este acesta necesar si ce avantaje au arhitectii fata de celelalte profesii ca au primit privilegiul de a se administra profesional independent de structurile ministeriale.

Sesiunea va fi inclusa in programul Zilelor Arhitecturii si va precede sesiunea de conferinte a zilei de vineri 24 iunie.

Va recomandam sa participati si la celelalte evenimente din cadrul Zilelor Arhitecturii, un eveniment marcant pentru arhitecti (fie ei studenti, stagiari sau profesionisti) si pentru relatia acesteia cu mediul cultural si profesional.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!